Massage producten

Er wordt uitsluitend gewerkt met de producten van Aqvimia.

Alqvimia blinkt uit door hun hoogwaardige kwaliteit waarbij zij eeuwenoude Spaanse leer van geuren, aromatherapie en alchemie combineren. Hun filosofie: Traditie, Kwaliteit, Ecologie en Menselijkheid is terug te vinden in ieder van hun producten.

Alqvimia voegt aromatherapie en plantkunde samen om 100% natuurlijke verzorgingsproducten te maken waarvoor zij wereldwijd de meest zuiver ingrediënten selecteren. Hierbij verenigen zij wetenschap en kunst ten bate van uw gezondheid, schoonheid en innerlijke balans

De ware aromatherapie van de meest zuivere vorm is in staat om lichaam, geest en huid te verzorgen. Zij ondersteunen de natuurlijke afweer en creëren innerlijke balans

De oliën zijn van de hoogste kwaliteit. De planten worden volgens astrologische criteria geplukt. Voor iedere olie is vastgesteld wat het beste tijdstip van plukken is en de beste klimatologische omstandigheden daarbij zijn. Dit alles om pure, zuivere essentiële olie te verkrijgen. De olie wordt veelal door waterdamp destillatie onder lage druk of door koude persing verkregen. Ook de basisoliën zijn allen koud geperst en van de 1 e persing.

Ze zijn niet op dieren getest en bevatten geen stoffen die schadelijke invloed kunnen hebben op mens en milieu.

Massage, een van de beste manieren om essentiële olie te gebruiken. Via de huid is de meest simpele, praktische en effectieve manier om essentiële oliën op te nemen. Via de bloedbaan worden ze verder getransporteerd door het lichaam, ze werken direct in op de plek waar het nodig is en hebben ook invloed op de rest van het lichaam.

Gebruikte oliën:

Rozemarijn Body olie; voor meer energie en warmte, bij burnout, lichamelijke en geestelijke vermoeidheid

Anti Stress Body olie: voor lichamelijke en geestelijke ontspanning.

Kamille, Rozemarijn olie: Jeneverbes; bij pijnlijke spieren en gewrichten.

Workout Body olie: bij overbelasting van banden, pezen en gewrichten, energie herstel en vitaliteit.

Lavendel Body olie: rust voor lichaam en geest.

Cleopatra Body olie: magie voor drukbezette vrouwen; geeft innerlijke balans en stabiliseert de emoties, voor verjonging en ontspanning.

Babilonia Body olie: verjongende olie voor lichaam en geest, geeft innerlijke balans.

Tea Tree Body olie: desinfecterende olie voor alle huidproblemen.

Verder Amandelolie, Hazelnootolie, Jojobaolie en Sesamolie van de 1 e koude persing. Deze worden puur gebruikt of in combinatie met essentiële oliën.

Maes Vitaliteit # GSM 06-16608029 # www.maesvitaliteit.nl # ABN-AMRO IBAN NL61ABNA0520706811 # K.v.K. Hilversum nr. 53908325   # AGB code zorgverlener 900027947 # AGB code praktijk 90006894   # lid VNRT lic. nr.900643 # Lid RBCZ lic.nr. 501224R
vnrtUnknownlogo-srbag