INTERACTIEVE LEZINGEN

:         

 

                                                         

 

Hoe wordt jij de artiest van je eigen leven?

Gebaseerd op Nondualiteit en Kabbalah.

 

6 donderdagavonden van 19.30 u – 21.30u.

 

Aanbieding voor de Cursus op 11 Oktober a.s

Aanbieding kom je met 2 personen dat krijgt de 2e persoon 20% korting op de entree prijs

Birgitta Maes, is o.a. Nondual Kabbalistic Healer, opgeleid door Jinen Jason Shulman, oprichter van ASOS , A Society of Souls.  Hij heeft een Nonduaal pad voor Healing en Bewustwording gecreëerd op basis van zijn zeer verstrekkende en bijzonder diepzinnige inzichten van de ware Nonduale aard van de Realiteit.

Zijn werk integreert 13 eeuws Kabbalistische wijsheid, Zen Boedhistisch gedachtengoed, Advaita Vedanta met de recentste theorieën over quantum physica en moderne psychologische kennis. Hij heeft diverse boeken geschreven en heeft 18 jaar geleden de school ASOS opgericht.

 

 

De  avonden zijn actief en dynamisch opgezet en gebaseerd op deze achtergrond. We onderzoeken hoe creatief we zijn om de artiest van ons eigen leven te zijn en zetten dat naast de Nonduale benadering; met Alles wat is, inclusief onze weerstanden en blokkades om in/met dit leven te zijn.  Iedere avond wordt afgesloten met een oefening of meditatie om direct de stof van die avond op Nonduale wijze in de praktijk te ervaren Deze cursus van 6 avonden is één geheel:  de opgebouwde ervaringen van alle (voorgaande) avonden geven een grotere verdieping  door de ervaringen die je krijgt in je dagelijks leven en die je weer meeneemt naar de volgende avond. Een thema-avond kan eventueel ook apart gevolgd worden als  een korte kennismaking met dit onderwerp.

 

Inhoud:

13 September: Er is geen ander leven dan dit leven. Realiteit is Al-Omvattend.

Er is geen ander leven dan dit leven. Er zijn geen twee levens, het ene (straks) beter – dus aantrekkelijker- dan het andere (nu).  Wat als dit leven nu liefhebben mogelijk is? Hoe? Ware verandering begint met de relatie vanuit je hart met wat daadwerkelijk aanwezig is in het Nu. Hoe doe je dat?

Meditatie: Één Leven..


26 September: Dit leven is het mysterie over liefde

Dit leven is misschien een mysterie maar het is een mysterie over liefde. We hebben eenvoudigweg de kennis nodig.. wat betekent dat ‘eenvoudigweg’? Welke kennis maakt ons de artiest?…Hoe geven we ons over aan alles dat het leven ons iedere dag geeft?

Meditatie; Dit probleem is kostbaar.

 

11 Oktober: Een Open Hart Hebben.

Indien we een open-hart-houding naar onszelf hebben- werken we met alles dat zich in ons leven voordoet – van inzicht tot weerstand, van tranen tot lachen. Hoe leren we onszelf om een Open Hart houding te hebben? Hoeveel creatie levert dat op?

Meditatie: Hoe nodig je uit?.

 

1 November: Hoe wordt je de artiest van je ziel?

De creativiteit de we in het verleden hadden om onszelf te redden is erg aandoenlijk.  Hoe  meer we in relatie komen met die plekken in onszelf waar het nodig was om onszelf te verdedigen tegen het leven hebben we DIE energie niet meer nodig om ons staande te houden. Deze energie die vrijkomt is de ware creativiteit – er zijn  nieuwe wonderen, een nieuwe ruimtelijkheid.

Oefening: Handhaven van de wereld.  Meditatie: Hoe nodig je alles uit?

 

15 November: Met God/Realiteit zijn is een Nonduale staat.

Realiteit, als je echt je ogen ervoor opent, is  gevuld met de totale dynamiek van dualiteiten: helderheid en verwarring, vreugde en verdriet, leven en dood. Wat is er in de verschijningsvorm van tegenovergestelde delen dat zowel mysterieus als potentieel verrijkend voor het leven is?

Meditatie: Zijn met tegenovergestelde delen.

 

29 November: Wij zijn voorbestemd om Realiteit/God te kennen.

Om te Ontwaken is het geboorterecht van ieder gecreëerd wezen. Hoe zou je leven zijn als je wist dat je bestemd bent om te ontwaken? Hoe zou het zijn als je weet dat dit ZEKER in dit leven zou gebeuren?

Meditatie: Ontwaken is mijn geboorterecht.

 

Ik ben altijd op zoek naar waarheid in mijn leven. De diverse opleidingen die ik deed nadat ik uit het bedrijfsleven stapte, zijn opeenvolgende stappen naar verdieping en heelheid. Mijn intensieve leven en ervaringen gingen hiermee hand in hand.  Een Advaita Vedanta studie van 12 jaar,  Holos Academie voor Holistisch Massage Therapeut, Intensieve opleiding voor licenced coach en facilitator van The Work en later samenwerking met Byron Katie .  Aura en Chakra reader/healer bij Centrum voor Effectieve Intuïtie van Carolina Bont en recent afgeronde 4 jarige opleiding bij ASOS voor Nondual Kabbalistic Healer. Dit alles komt samen in mijn werk als Holistisch Coach en Therapeut en Nondual Kabbalistic Healer in mijn eigen praktijk in Laren NH.

Voor meer informatie  zie www.maesvitaliteit.nl . Voor meer informatie over ASOS www.societyofsouls.com

 

Locatie: Mec Spirit, Javalaan 24 3742 CP Baarn

Aanmelden graag via de mail naar info@mcspirit of bel  035-5315654
Tijd:19.30 – 21.30 uur.
Kosten zijn € 17.50 per avond of € 85 ,00 voor alle zes de avonden.

 

Maes Vitaliteit # GSM 06-16608029 # www.maesvitaliteit.nl # ABN-AMRO IBAN NL61ABNA0520706811 # K.v.K. Hilversum nr. 53908325   # AGB code zorgverlener 900027947 # AGB code praktijk 90006894   # lid VNRT lic. nr.900643 # Lid RBCZ lic.nr. 501224R
vnrtUnknownlogo-srbag